Ads 468x60px

Pages

Havuçlu Patlıcanlı Börek Tarifi

Gereken Malzemeler
Böreğimizin hamurunu yoğurmak için 2 yumurta,
1 tabak un,
1 çay kaşığı tuz ,
Biraz hamur mayası.
Havuçlu Patlıcanlı Börek
Hazırlanışı

Yoğurduktan sonra 1 saat kadar bekletip hamurlarımızı açabildiğimiz kadar ince açıyoruz.
Önceden hazırladığımız harcı:(2 patlıcan, 2 soğan, 2 havuç,2 domatesi karıştırıyoz.)
Döküp istediğimiz şekilde sarıp üzerine yoğurt ve yumurta sarısı döküyoruz.
Fırınlayacağımız tepsinin içinin bol yağlı olması gerekiyor.
Önceden ısıtılmış (250)fırında pişiriyoruz.
Üzeri kızarınca fırından alınız.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...