Ads 468x60px

Pages

Orman Kebabı Tarifi

Malzemeler,
Orman Kebabı,
Malzemeler,
1 Kg.Koyun Kuşbaşı,
3 Adet Soğan,
3 Adet Havuç,
3 Adet Patates,
3 Adet Domates,
1 Çay Bardağı Haşlanmış Bezelye,
Yeterince Tuz,
Karabiber, Kekik,
Tarif
Kuşbaşı doğranmış eti ve kuru soğanları 1/2 paket margarin yağında kavurun.
Kuşbaşı kesilmiş kabuksuz domatesleri ete ilave edip biraz daha kavurduktan sonra etlerin üzerine çıkacak kadar sıcak su ilave edip pişirin.
Havucu,patatesi soyup kuşbaşı kestikten sonra etin pişmesine yakın yeterince tuz ve karabiberle birlikte tencereye ilave edip pişmesini bekleyin.
Tenceredeki et ve sebzelerin tümü iyice piştiği zaman 1 tatlı kaşığı kekik ve haşlanmış bezelyeyi ilave edip bir taşım daha kaynatarak tencereyi ocaktan alın..Kaynak .yemektarifleri.com/,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...