Ads 468x60px

Pages

Patlıcanlı Lokma Böreği

Malzemeler
8 milföy yaprağı
2 patlıcan
50 gr. kaşar peyniri
50 gr. tulum peyniri
yumurta sarısı
çörek otu
Tarif
2 adet patlıcanı közleyin.
Közlenmiş patlıcanları küp olarak kesin.
Patlıcanları servis tabağın alın.
Üzerine tulum peyniri ve kaşar peynir rendesini ilave edin.
Milföy hamurlarının herbirini 4 adet parçaya kesin.
Herbir parçayı elinizle çok az esnetin.
Kestiğiniz milföylerin üzerine az miktarda patlıcanlı iç harçtan koyun.
Uçlarında kapatıp fırın tepsisine dizin.
Üzerine yumurta sarısı sürün.
Üzerine çörek otu veya haşfhaş tohumu serpin.
Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında pişirin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...