Ads 468x60px

Pages

Etli Taze Fasulye Tarifi

Malzemeler,
1 kg. taze fasulye,
250 gr. kuşbaşı koyun yada kuzu eti,
orta boy 2 soğan,
2 çorba kaşığı tepeleme yağ,
3 domates,
tuz,
3 su bardağı etsuyu yada su,

Tarif
Yağın 2 kaşığını bir tencereye koyup etleri ilave ederek 3-4 dakika kavurun, sonra ince kıyılmış soğanları katarak kavurmaya devam edin.
Ardından et suyunu katıp 30 dakika pişirin.
Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
Küçük bir tencereye daire şeklinde dizip üzerine bir kaşık yağı ve domatesleri yaydıktan sonra suyunu koyup ağır ateşe oturtun.
bırakacakları suyu çekinceye kadar 20-25 dakika pişirin.
Ardından etli harcı fasulyelerin üzerine boşaltıp 1 saat pişirin.
Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...