Ads 468x60px

Pages

Kağıtta Hamsi Buğlama Tarifi

Malzemeler
1 kg. hamsi
3 adet kırmızı soğan
1 adet limon
120 gr. kültür mantarı
4 adet domates
4 dal maydanoz
2 adet defne yaprağı
80 gr. tereyağı
1 çay kaşığı tuz
yağlı kağıt
Tarif
Hamsileri kafalarını koparmadan temizleyin. Limon, soğan ve domatesleri halka halka doğrayın.
Fırın tepsisine serdiğiniz yağlı kağıdın üstüne hamsileri dizin. Üzerine limon, soğan ve domates halkalarını sırası ile dizin. Üzerine maydanoz, defne, tuz ile parçalara ayırdığınız tereyağını serpiştirin.
Yağlı kağıdı mektup zarfı gibi, hava almayacak şekilde kapatın. 180 derecede ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
Yanında yeşil salata ile sıcak olarak servis ediniz.
Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...