Ads 468x60px

Pages

Kaşarlı Mantar Tarifi

Malzemeler,
500 gr büyük boy mantar,
4 domates,
3 sivribiber,
3 çorba kaşığı zeytinyağı,
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri,
Tuz,
Taze nane yaprakları,

Tarif
Mantarların alt kısımlarını koparıp bol suyla yıkayın ve süzün.
Domateslerin kabuklarını soyup zar şeklinde doğrayın.
Sivri biberleri temizleyip küçük doğrayın.
Zeytinyağı, tuz, domates ve biberleri bir kasede harmanlayın.
Mantarların boş kısımlarına harmanladığınız iç malzemeyi doldurun ve fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceyeayarlı fırında 10 dakika pişirin.
Tepsiyi fırından çıkarıp rendelenmiş kaşar peynirini mantarların üzerine serpiştirin.
Tekrar fırına verip 5 dakika daha pişirin.
Mantarları fırından alıp servis tabağına dizin.
Taze nane yapraklarıyla süsleyip sıcak servis yapın.
Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...