Ads 468x60px

Pages

Oktay Usta Ananaslı Püskevit Pasta Tarifler

Malzemeler
1 p. yulaflı bisküvi
100 gr tereyağı
1 p. krem şanti
1 su b. süt
bir kutu krem peynir
1 çorba k.mısır unu
1 ananas
1.5 su b.ananas suyu

Tarif
Yulaflı bisküviyi un gibi ufalayın. Eritilmiş tereyağı ile karıştırıp bir çember kalıba bastırın.
Bu arada kremşanti ile sütü çırpın. İçine labne veya krem peyniri ekleyin. İkisi de yoksa 2 veya 3 çorba k. susuz yoğurtta ekleyebilirsiniz. Bu karışıma küp doğranmış ananasları da ekleyin. Ananas yerine şeftali veya kayısı da olabilir. Hepsini karıştırıp kalıptaki bisküvlerin üzerine dökün. Üzerini düzeltip buzluğa kaldırın. Krema katılaşınça ananas suyunu mısır nişastalı ile pişirip üzerine ılındıktan sonra dökün. Tekrar buzdolabında soğutun ve soğuk ikram edin.

Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...