Ads 468x60px

Pages

Katikli Dolma Tarifi

Malzemeler
1 kg kabak
1/2 kg yağsız kıyma
2 kase köftelik bulgur
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
Yoğurt
Kurutulmuş reyhan otu
Pulbiber

Tarif
KABAKLARI PARMAK KALINLIĞINDA YUVARLAK KESIN VE İÇLERİNİ OYUN TUZDA BIR SÜRE BEKLETİN KURU SOĞANI RENDELEYIN BULGURLA BERABER KIYMAYA EKLEYIN ÜZERİNE REYHATI EKLYIN
KABAK HALKALARININ ORTASINA KIYMALARI CEVIZ BUYUKLUĞUNDE TOPLAT YAPARAK YERLEŞTİRİN TENCEREYE IÇLI KISIMLARI ALATA GELECEK ŞEKILDE YERLEŞTIRIN VE UZERINE DOLMA PIŞIRI GIBI TABAK KOYUN TABAGI GEÇMEYECEK ŞEKILDE SU EKLEYIN PİŞMEYE BIRAKIN ÜZERİNE SARIMSAKLI YOGURT VE TEREYAĞIYLA SERVİS EDİN

Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...