Ads 468x60px

Pages

Kereviz Etli Tarifi

Malzemeler
1 kg kereviz
250 gr kuşbaşı et
1 büyük soğan
1 orta boy havuç
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı margarin
1/2 limon suyu
Tuz

Tarif
Kerevizlerin kabuklarını soyun, kök ve yapraklarını da ayıkayıp değerlendirin
Kerevizleri yarım parmak uzunluğunda kuşbaşı doğrayın
Çelik tencerede etleri, kıyılmış soğan ve yağla ateşe koyun
Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirin
Küçük parçalar halinde doğranmış havuç ve kerevizleri katıp altüst edin
Yeterince tuz, limon suyu ve 1 bardak sıcak su ekleyin
Kısık ateşte 30 dk pişirin
Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...