Ads 468x60px

Pages

Sebzeli Çin Çorbası Tarifi

Malzemeler
1 adet tavuk göğüs eti,
2 adet havuç,
1 adet kabak,
1 adet pırasa,
1 su bardağı ,
1 yemek kaşığı sıvıyağı,
1 yemek kaşığı zencefil,
1 çay kaşığı buğday nişastası,
Karabiber,
Tuz,

Tarif
Sebzeleri yıkayın. Kabak, pırasa ve havucu kibrit çöpü kalınlığında doğrayın. Tavaya sıvıyağı ve doğradığınız sebzeleri koyup, 5 dakika soteleyin. Üstüne tuz serper gibi nişastayı serpin, 6 bardak su ve zar şeklinde doğranmış tavuk etlerini koyup, çorbayı 20 dakika kaynatın. ??? ve zencefili koyup karıştırın, 10 dakika kaynatın. Çorbanın suyu azalırsa su ilave edebilirsiniz. Sıcak servis yapın.
Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...