Ads 468x60px

Pages

Çikolatalı Pasta Tarifi

Malzemeler,
4 adet yumurta,
Bir çorba kaşığı kakao,
1 bardak pudra şekeri,
Yarım bardak un,
Bir paket vanilya.,
Krema Malzemeleri:
250 gram margarin yağ,
250 gr. pudra şekeri,
bir paket vanilya,
bir kahve fincanı ılık süt,

Tarif
Kremin Yapılışı:
Bir kap içinde yağ elle yumuşatılır. Pudra şekeri ve vanilya ilâve edilir. Krem gibi oıuncaya kadar karıştırınız. Süt azar azar ilave edilerek karışıma yedirilir.
Pasta Tarifi:
Bir kap içersinde vanilya, şeker ve yumurta teli ile yoğurt gibi koyu oluncaya ,kadar karıştırınız. Unu eledikten sonra kakao ile karıştırdıktan sonra yumurtalı karışıma ilâ­ve edip hafifçe karıştırınız küçük bir tepsiye yağlı kâğıt yayınız. Üzerine yaptığınız karışımı dökünüz. Orta hararet­li fırında pişiriniz. Piştikten sonra kâğıdı çıkarıp, pastayı tam ortasından iki eşit parçaya ayırınız. Bir parçanın üze­rine krem sürünüz. Diğer parçayı üzerine kapatınız. Üstüne ve kenarlarına da kremden sürünüz. Pastanızın üzerini hin­distancevizi veya evinizde bulunan meyve şekerlemeleriyle de süsleyebilirsiniz.

Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...