Ads 468x60px

Pages

Ispanaklı Pas Tarifi

Malzemeler,
3 yumurta,
1 su bardağı şeker,
1 su bardağı çekilmiş ıspanak,
bir çay bardağı süt,
1 çay bardağı sıvıyağ,
1 kabartma tozu,
1 vanilya,
aldığı kadar un,

İÇİ İÇİN:
yarım kilo süt,
iki kaşık un,
1 kaşık nişasta,
1 su bardağından az toz şeker,
bir paket krem şanti,
hazırlamak içinde bir bardak süt,

Tarif
Bütün malzemelr karıştırılarak kek hamurumuzu elde ederiz.
kelepçeli kalıbımızı yağlayı hamurumuzu pişiririz.
piştikten sonra hafif soğuduktan sonra kalıptan çıkarırız.
ortadan ikiye keseriz.her iki parçayı da 1 bardak şekerli su ile ıslatırız.
diğer taraftan muhallebiyi ve krem şantiyi hazırlayıp soğuturuz.
ikiside soğuk olacak çünkü ikisini karıştıracağız.(çok güzel tadı oluyor,korkmayın)
hamuru ıslattıktan sonra arasına hazırldığımız içi koyarız.
üzerine muz koyup diğer parçayı da üzerine kapatırız.
aynı işlemi tekrar yaparız. muhallebi ve muz işlemini. en üstüne çekilmiş fındık serperiz.
Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...