Ads 468x60px

Pages

Köstebek Pasta Tarifi

Malzemeler,
• 3 adet yumurta,
• 1 su bardağı şeker,
• 75 gr margarin,
• 1 paket kabartma tozu,
• 1 paket vanilya,
• 2 yemek kaşığı kakao,
• Aldığı kadar un,

İçi için,
• 1 paket krem şanti,
• 2 yemek kaşığı damla çikolata,
• 1 su bardağı süt,
• 3 adet muz,

Tarif
1. Şeker ve yumurtayı bir kaba ilave edin çırpın.
2. Ardından margarini (oda sıcaklığında), kabartma tozu, vanilya, kakao ve aldığı kadar un ilave edip koyu kıvamda kek hamuru elde edin.
3. 170 derecelik ısıtılmış fırında pişirin.
4. Pişen keki soğumaya bırakın ılıdığında kenarlarında 2 cm bırakıp ortasını kaşık yardımıyla oyun.( keki parçalamadan düz bir şekilde)
5. Oyduğunuz kısma dilimlenmiş muzları yerleştirin, krem şantiyi sütle çırpın içine damla çikolata dilerseniz çikolata parçaları ekleyip muzların üstüne ilave edin.
6. Kaşıkla çıkardığınız kek parçasını ufalayın ve krem şan tinin üzerine tamamen kapatacak şekilde yayın(krem şantiye yapışması için hafif bastırın).
7. En az 2-3 saat buzdolabında bekletin sonra servis yapın.
Afiyet Olsun.Kaynak Yap Tat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...